Punctul de Lucru Năruja - 6 ani de activitate în slujba cetățenilor

Marți, 31 Octombrie 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Punctul de Lucru Naruja   6 ani de activitate in slujba cetatenilor | imaginea 1 În urmă cu șase ani, pe 27 octombrie 2017, în prezența și cu sprijinul oficialităților centrale, județene și locale, a fost operaționalizat Punctul de Lucru Năruja.

De la înființare și până în prezent, acesta și-a dovedit eficiența în gestionarea a peste 250 misiuni, oferind astfel, cetățenilor din zonă, certitudinea că, viața și bunurile lor sunt apărate.

Punctul de Lucru Năruja funcționează în subordinea Secției de Pompieri Vidra. Imobilul, în care își desfășoară activitatea cei 15 subofițeri, a fost pus la dispoziție, cu titlu gratuit, de Primăria Comunei Năruja.

Raionul de intervenţie atribuit are o suprafaţă de aproximativ 711,11 km2 , fiind dispus în extremitatea de vest a judeţului. Acesta cuprinde 36 de sate din compunerea comunelor Năruja, Nistorești, Vrâncioaia, Paltin, Spulber și Nereju, deservind o populație de circa 20.000 de locuitori.

Prin înființarea Punctului de Lucru Năruja s-a reușit micșorarea timpului de răspuns în localitățile amintite, asigurarea unor intervenţii prompte și creșterea gradului de siguranță a cetăţenilor din zonă.

Pe parcursul celor 6 ani de existență, pompierii Punctului de Lucru Năruja și-au îndeplinit, în mod profesionist misiunile încredințate, făcând dovada curajului și devotamentului. La ceas aniversar, transmitem colegilor care încadrează această subunitate, mult succes în activitate și tradiționalul: ”𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢!”

Punctul de Lucru Naruja   6 ani de activitate in slujba cetatenilor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.