La Mulți Ani, Secția de Pompieri Victoria!

Joi, 23 Noiembrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

La Multi Ani  Sectia de Pompieri Victoria | imaginea 1 Secţia de Pompieri Victoria este cea mai îndepărtată subunitate a inspectoratului faţă de municipiul Braşov. Înființată în anul 1950, secţia de Pompieri din Victoria a funcţionat la poarta principală a combinatului chimic.

În 1964, unitatea s-a desfiinţat, iar după zece ani, în 1975, s-a reînfiinţat. Atunci s-a început construcţia unui nou sediu care s-a dat în folosinţă în 1979. Subunitatea de pompieri deserveşte oraşul Victoria şi patru comune: Ucea, Viştea, Drăguş și Sâmbăta de Sus.

Cu un număr mare de obiective SEVESO în raionul de intervenție, cu zona turistică Sâmbăta de Sus în grijă, misiunea lor nu este deloc ușoară, dar, cum datoria pompierilor este siguranța cetățenilor, salvatorii vă asigură că ei sunt la datorie neîncetat. Reprezentanții ISU Brașov le doresc colegilor sănătate, bucurii, curaj, împliniri profesionale și misiuni cât mai ușoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.