Pensie lungă și sănătate! Respect, Locotenent Dragu Rodica!

Joi, 16 Noiembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotenent Dragu Rodica | imaginea 1 În aplauzele colegilor, a ieşit la pensie Locotenent DRAGU Rodica.

După ce mulți ani la rând în care a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, doamna locotenent DRAGU Rodica a ieşit la pensie în aplauzele tuturor colegilor de la Reşedinţa Inspectoratului.

Într-o atmosferă emoționantă, în sala de şedinţe a I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, pompierii militari au felicitat-o, luni, 13 noiembrie a.c., pe doamna Locotenent DRAGU Rodica, care după o lungă activitate depusă în slujba patriei, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de toţi cei dragi.

Locotenent DRAGU Rodica, din postura de asistent coordonator SMURD, i-a cunoscut bine pe fiecare dintre colegii de la Intervenţie şi a pus suflet în fiecare zi a activităţii sale, căutând de-a lungul carierei sale să găsească o soluţie bună pentru fiecare dintre cei care îi cereau sfatul sau sprijinul. La final de carieră, i se putea citi în privire emoţia şi trăirea de a-şi îmbrăţişa foştii colegii.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași - a felicitat-o pe colegă, i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Şi colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi ii doresc colegei lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.