Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Radu Petru Sorin și Plt. adj.-șef Drăgan Victor!

Joi, 02 Noiembrie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pensie lunga si sanatate Respect Plt adj sef Radu Petru Sorin si Plt adj sef Dragan Victor | imaginea 1 Marți, 31 octombrie a.c., pompierii prahoveni au marcat trecerea în rezervă a unor colegi care au dedicat ani buni din viețile lor acestei nobile meserii și cărora li se va simți lipsa în echipele din care au făcut parte: Plt. adj.-șef Radu Petru Sorin (activitate 1994-2023) și Plt. adj.-șef Drăgan Victor (activitate 1992-2023).

În toți acești ani, cei doi au fost nu doar pompieri, ci și prieteni de încredere, modele de integritate și profesionalism, și-au asumat riscuri, demonstrând curaj și determinare.

Reprezentanții ISU Prahova le sunt profund recunoscători pentru devotamentul și sacrificiul pe care le-au arătat în fiecare zi a carierei lor, le adresează felicitări cu admirație pentru întreaga activitate și le doresc sănătate, fericire și liniște în noua etapă a vieții lor!

Pensie lunga si sanatate Respect Plt adj sef Radu Petru Sorin si Plt adj sef Dragan Victor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.