Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef ® Dobra-Iovan Nicolae!

Luni, 27 Noiembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Pensie lunga si sanatate Respect Plt adj sef r Dobra Iovan Nicolae | imaginea 1 Zi emoționantă, joi, 23 noiembrie a.c., pentru Plt. adj.-șef Dobra-Iovan Nicolae din cadrul Secției de Pompieri Brad. După 27 de ani de activitate în slujba comunității, timp în care a participat alături de colegi la mii de intervenții și misiuni, pompierul hunedorean a trecut în rezervă, cu drept la pensie.

Apreciat pentru disciplină, colegialitate, modul de pregătire și conducere a acțiunilor de intervenție, dar și pentru cea mai importantă calitate, aceea de a fi „un om cu suflet mare”, Plt. adj.-șef ® Dobra-Iovan Nicolae a fost și va rămâne un model demn de urmat pentru tinerii pompieri militari hunedoreni.

În fiecare zi, aflat la datorie pentru comunitate, a fost un exemplu de curaj, devotament și sacrificiu, îndeplinindu-și misiunea de a proteja și salva cetățenii și bunurile acestora. Comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Hunedoara îi urează multă sănătate și pensie lungă, dar îi transmite și felicitări pentru activitatea desfășurată!

Pensie lunga si sanatate Respect Plt adj sef r Dobra Iovan Nicolae | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.