Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Boricean Gheorghe Mihai!

Marți, 07 Noiembrie 2023Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Boricean Gheorghe Mihai | imaginea 1 După mai bine de 18 de ani de activitate la ISU Covasna, din care 17 ani fiind șef gardă de intervenție în cadrul subunității din localitatea Întorsura Buzăului, ani în care a servit Patria cu devotament, credință si curaj sub semnul Armei pompierilor, cu un imens bagaj de amintiri, prietenii de-o viață și multe realizări, a venit vremea ca domnul Plutonier adjutant-șef Boricean Gheorghe Mihai să se retragă din rândul cadrelor active.

Într-un cadru festiv, la sediul Stației de pompieri din localitatea Întorsura Buzăului, colegii au avut ocazia să-şi exprime aprecierea pentru întreaga activitate desfășurată și pentru profesionalismul de care a dat dovadă în decursul anilor.

Colegii îi doresc ca pensionarea să fie o perioadă specială, cu multe împliniri pe plan personal, să fie sănătos, să se bucure de familie, de cei dragi și de fiecare zi din viață! Felicitări pentru remarcabila carieră militară❗

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Boricean Gheorghe Mihai | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.