Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Brînză Ovidiu!

Marți, 07 Noiembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Brinza Ovidiu | imaginea 1 Vineri, 3 noiembrie a.c., la Garda de Intervenţie Borcea, în prezenţa Inspectorului-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, pompierul militar BRÎNZĂ Ovidiu a ieşit la pensie şi s-a despărţit de camarazii de Arme pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de familie şi de cei dragi.

Plutonierul adjutant-şef BRÎNZĂ Ovidiu, ajuns la momentul finalului de carieră, are vârsta de 52 de ani şi o vechime în muncă de aproximativ 27 de ani. Subofiţerul a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară.

Pe platoul din incinta Gărzii de Intervenţie Borcea, pompierii militari au strâns mâna unuia dintre colegii lor de Arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de pensie.

Inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi – Colonel PĂDURARU Adrian Iulian l-a felicitat pe colegul aflat la finalul carierei militare, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc camaradului lor, Plutonier adjutant-șef BRÎNZĂ Ovidiu, să aibă parte de multă sănătate, de liniște în familie și de pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.