Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Cristea Leon!

Joi, 23 Noiembrie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Cristea Leon | imaginea 1 Raportul de marți dimineață, 21 noiembrie a.c., al pompierilor Detașamentului Sighișoara, a fost marcat de un important și emoționant moment din viața fiecărui militar.

După aproape 20 de ani de când a îmbrăcat prima dată haina pompierilor, unul dintre colegi, Plutonier adjutant-șef CRISTEA Leon, a trecut în rezervă, cu un bagaj semnificativ de cunoștințe, experiențe și amintiri acumulate de-a lungul tuturor etapelor pe care și le-a dorit dintotdeauna să le parcurgă.

Întreg colectivul ISU Mureș, în special cel al Detașamentului de Pompieri Sighișoara, îi dorește dragului coleg pensie lungă, cu experiențe noi și multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.