Pensionări și avansări la ISU Argeș

Joi, 02 Noiembrie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensionari si avansari la ISU Arges | imaginea 1 Luni, 30 octombrie a.c., a fost o zi deosebită pentru câteva dintre cadrele inspectoratului, deoarece a avut loc citirea ordinelor de trecere în rezervă, dar și prezentarea unui pompier argeșean care a promovat concursul de trecere în corpul ofițerilor pe o funcție vacantă a ISU Argeș.

În fața colegilor, (î) Inspectorul-șef, Colonel Berevoescu Nicolae-Alin, a citit ordinele de trecere în rezervă pentru următoarele cadre:

  • colonel Horeboiu Florin-Iulian, comandatul Detașamentului de Pompieri Pitești;
  • plutonierii adjutanți-șefi Lipă Adi-Ionuț, Achim Lucian-Gabriel, Corbescu Gheorghe-Cosmin și Pătru Carolin;
  • plutonierii adjutanți Șerban Dumitru, Vlad Marian-Gică, Gheorghiță Iulian, Deaconu Nicolae-Liviu și Manolescu Ioan-Leonard.

Conducerea inspectoratului i-a felicitat în aplauzele colegilor pentru întreaga lor activitate și le-a transmis cele mai bune gânduri pentru un nou început.

Și colegii le mulțumesc pentru cum au reprezentat instituția în fața cetățenilor și le doresc multă sănătate!

Totodată, a fost prezentat și căpitanul Sorică Dragoș, care a trecut în corpul ofițerilor după promovarea concursului organizat pentru ocuparea unei funcții vacante din cadrul inspectoratului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.