Zi plină de emoții pentru pompierii sălăjeni

Marți, 07 Noiembrie 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Zi plina de emotii pentru pompierii salajeni | imaginea 1 Miercuri, 1 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj, s-a desfășurat ceremonia în cadrul căreia personalului care a promovat examenul de trecere în corpul ofițerilor i s-a acordat noile grade.

Astfel, plutonier Lungu Rodica-Ioana a primit gradul de locotenent, iar plutonier major Ciortea Victor-Ioan și plutonier adjutant Zaha Vasile-Cosmin au primit gradul de căpitan.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost prezentate și cadrele mutate în unitate. Din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, sublocotenent Drăgan Denis-Alexandru, sergenții majori Gale Denis-Vlad și Simo Norbert-Atilla.

De la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj, s-a mutat căpitan Cristea Andrei, iar din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Căpitan Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, s-a alăturat pompierilor sălăjeni plutonier Sabou Ionuț-Cristian.

La finalul ceremoniei, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Porolissum” al județului Sălaj a transmis atât noilor colegi, cât și colegilor avansați, multe realizări în cariera militară, alături de împliniri în plan personal.

Reprezentanții ISU Sălaj le doresc succes și, conform devizei care le guvernează activitatea, ”Curaj și devotament” în viitoarele misiuni încredințate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.