Avansări și ceremonial de trecere în rezervă, la ISU Mehedinți

Luni, 04 Decembrie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Avansari si ceremonial de trecere in rezerva  la ISU Mehedinti | imaginea 1 Miercuri, 29 noiembrie a.c., într-un cadru festiv, 𝐬̦𝐞𝐟𝐮𝐥 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐑𝐞𝐳𝐢𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐜𝐨𝐥𝐨𝐧𝐞𝐥 𝐁𝐚𝐥𝐚𝐮𝐫𝐞 𝐂𝐥𝐚𝐮𝐝𝐢𝐮, a fost felicitat și apreciat, de către comanda instituției, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐞𝐢 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟐𝟖 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫.

Ofițerul a îmbrăcat pentru prima dată uniforma militară în anul 1995, când a fost admis la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești.

În anul 1996, și-a început cariera ca subofițer în cadrul Grupului de Pompieri al județului Mehedinți, iar în anul 2002 a promovat concursul de trecere în corpul ofițerilor. La 01 mai 2003 a devenit comandant al Secției de Pompieri Strehaia, iar un an mai târziu, comandant al Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin.

Din anul 2015 a fost locțiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Orșova, funcție pe care a ocupat-o timp de doi ani. Din ianuarie 2017 a ocupat funcția de șef Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, până la predarea ștafetei.

În cei peste 28 de ani de activitate depusă în sprijinul comunității, Colonelul Balaure Claudiu și-a demonstrat curajul și sacrificiul personal, fiind un exemplu de devotament pentru toți. Implicarea pe care a manifestat-o în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu l-a ajutat să fie mereu la înălțimea provocărilor, inspirând generații viitoare de pompieri. S𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒, 𝑙𝑖𝑛𝑖𝑠̦𝑡𝑒 𝑠̦𝑖 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑝𝑙𝑖𝑛𝑒 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑖𝑒!

𝐈̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐥𝐚𝐬̦𝐢 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯, 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐞𝐫𝐠𝐚̆𝐭𝐨𝐫 𝐙𝐢𝐥𝐞𝐢 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢, cinci pompieri mehedințeni au primit noile grade militare, în semn de apreciere pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu.

Doi ofițeri și trei subofițeri 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐯𝐚𝐧𝐬𝐚𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐠𝐫𝐚𝐝𝐮𝐥 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐮𝐫𝐦𝐚̆𝐭𝐨𝐫, 𝐢̂𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐩𝐢𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐠𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐦 𝐢̂𝐧 𝐠𝐫𝐚𝐝, aceștia evidențiindu-se prin bună pregătire profesională și comportarea demnă.

Astfel, lt. Stanciu Doinița a primit gradul de căpitan, cpt. Chircă Daniel a primit gradul de maior, plutonierii majori Gheorghiță Nicolae și Anghel Marius gradul de plutonier adjutant, iar plutonierul Bușu Cosmin a fost înaintat în gradul de plutonier major. F𝑒𝑙𝑖𝑐𝑖𝑡𝑎̆ri 𝑠̦𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠 𝑖̂𝑛 𝑖̂𝑛𝑑𝑒𝑝𝑙𝑖𝑛𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑚𝑖𝑠𝑖𝑢𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑖̂𝑛𝑐𝑟𝑒𝑑𝑖𝑛𝑡̦𝑎𝑡𝑒!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.