O nouă subunitate de pompieri va fi înființată în comuna Vlad Țepeș

Joi, 21 Decembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

O noua subunitate de pompieri va fi infiintata in comuna Vlad Tepes | imaginea 1 Un proiect ambițios al pompierilor militari călărășeni prinde contur.

Astfel, având în vedere derularea Programului Operațional de Dezvoltare Durabilă 2021-2027, prin care se are în vedere construirea de noi subunități de intervenție în situații de urgență, “pentru reducerea timpului de răspuns”, și pentru județul Călărași, la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență s-a luat decizia că Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” al judeţului Călărași să demareze procedurile specifice în vederea obținerii tuturor acordurilor pentru înființarea unei noi subunități de pompieri la Vlad Țepeș.

Astfel, prin Consiliul Local al comunei VLAD ȚEPEȘ, a fost predat Ministerului Afacerilor Interne, prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” al judeţului Călărași, un imobil - teren în suprafață de 3000 mp, cu o valoare de inventar de 74.222 lei pentru construirea unui sediu în care să funcționeze o subunitate de pompieri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.