O viață dedicată pompierilor!

Joi, 28 Decembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

O viata dedicata pompierilor | imaginea 1 Miercuri, 27 decembrie a.c., a fost multă emoție în ultimul capitol al unei povești extraordinare care a avut loc la ISU „A.D. Ghica” al județului Teleorman, unitate condusă cu pricepere și iscusință timp de șapte ani de către colonelul Marius Stancu, în calitate de inspector-șef.

Un comandant de excepție spun colegii, care trage cortina peste o carieră militară de 32 de ani, marcată de sacrificii și succese, acesta urmând să treacă în rezervă, cu drept la pensie, începând cu ziua de joi, 28 decembrie a.c.

Întregul personal al unității, conștient de greutatea emoțională a evenimentului, a organizat un moment festiv plin de apreciere și recunoștință pentru a-i mulțumi pentru devotamentul său neclintit, pentru profesionalismul și loialitatea sa față de această Armă, pentru tot ceea ce a realizat în cadrul acestei familii a pompierilor militari teleormăneni.

În cadrul acestei festivități, au avut plăcerea și onoarea de a saluta și transmite cele mai frumoase gânduri și pentru alți doi colegi, plt. adj.-șef Ion Florina, din cadrul compartimentului Secretariat și Documente Clasificate și plt. adj.-șef Prunăreanu Valentin, din cadrul Serviciului Logistic, care și-au încheiat capitolul din viața lor militară, trecând în rezervă cu aceeași dată.

Ziua de 5 ianuarie 2024 devine pivotul unei noi tranziții, va fi data în care, în cadrul unui ceremonial militar la care va participa și un reprezentant al comenzii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. Marius Stancu va preda funcția de inspector-șef și drapelul de luptă al unității, domnului lt. col. Pîngă Florin, care a fost împuternicit pe această funcție cu data de 28 decembrie a.c.

“Domnule colonel Marius Stancu, dragi colegi pensionari, în întreaga dumneavoastră carieră, ați reușit să oferiți colectivului nostru o parte din ceea ce ați reprezentat: energie, entuziasm, loialitate, onestitate, camaraderie și respect față de instituție. Sperăm ca aceste lucruri să fie transmise mai departe din generație în generație.

Noi, pompierii militari teleormăneni vă mulțumim pentru tot! Cu prilejul pensionării, vă transmitem tuturor multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!”, transmit, cu recunoștință și respect, colegii din cadrul ISU Teleorman.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.