Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Bărcăceanu Marian!

Joi, 21 Decembrie 2023Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Barcaceanu Marian | imaginea 1 𝐔𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐦𝐨𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐢𝐞𝐭̧𝐢𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐥𝐚 𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚̆𝐫𝐢𝐢!

După mai bine de 28 de ani în care a servit Patria cu credință, curaj și devotament, dintre care peste 18, sub semnul Armei pompierilor, a venit vremea ca domnul colonel Bărcăceanu Marian, adjunctul inspectorului-șef, să se retragă din rândul cadrelor active.

Vineri, 15 decembrie a.c., într-un cadru festiv, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Oltul” al județului Harghita, domnul Colonel Cimpoeșu Stelian, inspector-șef, i-a strâns mâna, mulțumindu-i pentru toată contribuția adusă unității, pentru implicarea și profesionalismul de care a dat dovadă în decursul anilor și i-a înmânat placheta și diploma de mulțumire.

Colegii îi doresc ca pensionarea să fie o perioadă specială, cu multe realizări pe plan personal. Domnule colonel, vă dorim multă sănătate, să vă bucuraţi în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieţii, alături de cei dragi și o 𝑷𝒆𝒏𝒔𝒊𝒆 𝒍𝒖𝒏𝒈𝒂̆! 𝑭𝒆𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂̆𝒓𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒊𝒆𝒓𝒂̆ 𝒎𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂𝒓𝒂̆!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.