Pensie lungă și sănătate! Respect, Locotenent colonel Anghel Marian Ioan!

Joi, 28 Decembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotenent colonel Anghel Marian Ioan | imaginea 1 Comandantul Detaşamentului de Pompieri Olteniţa - Locotenent colonel ANGHEL Marian Ioan - a ieșit la pensie în aplauzele tuturor colegilor. După 27 de ani în slujba comunităţii, Lt. col. ANGHEL Marian Ioan se retrage pentru a se bucura de pensie şi de liniştea căminului alături de cei dragi.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei de “foc” a pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Locotenent colonel ANGHEL Marian Ioan a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi şi de către reprezentanţii comenzii Inspectoratului.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Olteniţa, pompierii olteniţeni s-au despărțit, vineri, 22 decembrie a.c., de Comandantul lor - Locotenent colonel ANGHEL Marian Ioan, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării, în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Prin felul său de a fi şi de a se implica în activitatea profesională, Locotenent colonel ANGHEL Marian a demonstrat că a fost unul dintre acei pompieri militari care şi-au iubit meseria cu tot sufletul şi deopotriva uniforma militară, fiind total implicat atât în pregătirea subordonaţilor săi, cât şi în ducerea la bun sfârşit a tuturor misiunilor ce i-au fost încredinţate.

Colonel PĂDURARU Adrian Iulian - Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași - l-a felicitat pe Locotenent colonel ANGHEL Marian, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

În ropote de aplauze, Locotenent colonel ANGHEL Marian Ioan a primit din partea inspectorului-şef o plachetă şi o diplomă de excelenţă în semn de apreciere pentru felul în care şi-a desfăşurat cariera militară în cadrul unităţii de pompieri.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor, Locotenent colonel ANGHEL Marian Ioan, să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.