Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Coadă Gheorghe!

Joi, 21 Decembrie 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Coada Gheorghe | imaginea 1 „Ce se mai poate întâmpla în ultima tură de serviciu, înainte de trecerea în rezervă? A văzut cam tot ce se putea!”

După o carieră cu multe situații neprevăzute, cu riscuri la tot pasul și multă răspundere pe umerii lui, iată că există lucruri care îl mai pot surprinde pe un pompier!

Încă de la prima oră, un incendiu produs în Snagov a impus alertarea mai multor subunități de pompieri din București și Ilfov.

La Detașamentul Grozăvești era ultima zi la serviciu a șefului de tură, domnul Plutonier adjutant-șef Coadă Gheorghe.

Urma să primească aplauze și felicitări din partea colegilor, pentru cariera deosebită și seriozitatea de care a dat dovadă, în calitate de pompier al acestei subunități.

Dar așa cum a fost întreaga lui carieră, plină de neprevăzut, a fost solicitat să se deplaseze cu echipajul lui pentru a da o mână de ajutor în Snagov.

După ore bune de luptă cu flăcările, s-a întors la unitate. Aici îl aștepta o surpriză la care nu s-ar fi gândit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.