Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Leșeanu Robert!

Vineri, 15 Decembrie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Leseanu Robert | imaginea 1 Emoții mari, 12 decembrie a.c., la Garda de Intervenție Roata de Jos! Pentru Plt. adj.-șef Leșeanu Robert a fost ultima tură de serviciu.

După 30 de ani de muncă, mai bine de jumătate din acest timp ca pompier, a venit și momentul în care și-a luat rămas bun de la colegii care i-au fost o a doua familie.

Și-a încheiat activitatea de comandant de echipaj și conducător de autospeciale, iar în ultima sa zi de serviciu și-a amintit de misiunile contracronometru la care a participat și de un citat care i se potrivește: “Curajul este frica căreia îi reziști un minut mai mult.”

La final de carieră, reprezentanții ISU Giurgiu îi mulțumesc pentru întreaga activitate și îi doresc să fie sănătos și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Leseanu Robert | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.