Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Petru-Claudiu Ciobanu!

Vineri, 15 Decembrie 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Petru Claudiu Ciobanu | imaginea 1 𝐎 𝐯𝐢𝐚ță 𝐝𝐞 𝐨𝐦, 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 î𝐧 𝐬𝐥𝐮𝐣𝐛𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭ăț𝐢𝐢, 𝐝𝐨𝐚𝐫 î𝐧 𝐀𝐫𝐦𝐚 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢.

Susținut cu emoții de familie și prieteni, Plutonier adjutant-șef Petru-Claudiu Ciobanu a primit onorul din partea pompierilor ISU Bistrița-Năsăud, pentru întreaga carieră de pompier-salvator.

În cuvântul său de mulțumire și rămas bun, Puiu, cum îl alintă colegii, le-a urat mai tinerilor colegi să țină cont de cuvintele care leagă familia salvatorilor bistrițeni: “𝐏𝐥𝐞𝐜ă𝐦 𝐭𝐨ți, 𝐧𝐞 î𝐧𝐭𝐨𝐚𝐫𝐜𝐞𝐦 𝐭𝐨ț𝐢!”

Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud îi adresează mulțumiri pentru întreaga contribuție pe plan operativ și logistic în misiunile încredințate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.