Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Robert Adrian Popa!

Luni, 18 Decembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Robert Adrian Popa | imaginea 1 Modestia, generozitatea și respectul față de ceilalți l-au caracterizat întotdeauna pe pompierul hunedorean, Plt. adj.-șef Robert Adrian Popa.

Pe lângă toate aceste calități, a fost apreciat pentru cumpătarea cu care a acționat de fiecare dată când a fost pus în fața unei situații de urgență.

După 33 de ani de muncă, din care 17 în cadrul Centrului Operațional al ISU Hunedoara, pentru Popică, cum îi spun colegii, a sosit vremea pensionării.

Reprezentanții ISU Hunedoara îl 𝐟𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭ă 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐢𝐫𝐞𝐩𝐫𝐨ș𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 ș𝐢-𝐚 î𝐧𝐝𝐞𝐩𝐥𝐢𝐧𝐢𝐭 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐚𝐫𝐜𝐢𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮, 𝐝𝐨𝐯𝐞𝐝𝐢𝐧𝐝 𝐳𝐢 𝐝𝐞 𝐳𝐢, 𝐨 𝐜𝐚𝐩𝐚𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫ă 𝐝𝐞 𝐚 î𝐦𝐛𝐢𝐧𝐚 𝐫𝐢𝐠𝐮𝐫𝐨𝐳𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭ă𝐫𝐞𝐚𝐬𝐜ă 𝐜𝐮 𝐦ă𝐫𝐢𝐧𝐢𝐦𝐢𝐚 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐞𝐚𝐬𝐜ă.

𝐏𝐞𝐧𝐬𝐢𝐞 𝐥𝐮𝐧𝐠ă ș𝐢 𝐥𝐢𝐧𝐢ș𝐭𝐢𝐭ă, 𝐏𝐨𝐩𝐢𝐜ă, 𝐚𝐥ă𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐜𝐞𝐢 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐢!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.