Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Șișu Costel!

Luni, 18 Decembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Sisu Costel | imaginea 1 Cu gratitudine și recunoștință, miercuri, 13 decembrie a.c., pompierii teleormăneni au sărbătorit o carieră excepțională dedicată protejării vieților și siguranței comunității.

După 31 de ani de curaj și 37 de ani de muncă neîncetată, Plt. adj.-șef Șișu Costel, comandant echipaj și conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, a trecut cu cinste în rezervă, cu drept la pensie.

Fiecare incendiu stins, fiecare situație dificilă depășită a fost o mărturie a angajamentului său. În această zi, într-un moment plin de emoție, la ieșirea din ultima sa tură de serviciu, și-au luat rămas bun de la acest coleg extraordinar.

În semn de prețuire, i-au oferit câteva obiecte pline de semnificație, amintiri ale zilelor de sacrificiu și dedicare. Reprezentanții ISU Teleorman îi mulțumesc pentru tot Plt. adj.-șef Șișu Costel! Fie că această nouă etapă a vieții sale să-i aducă bucurie, sănătate și împliniri personale!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.