Emoții la final de carieră, la sediul ISU Caraș-Severin

Marți, 02 Ianuarie 2024Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Emotii la final de cariera  la sediul ISU Caras Severin | imaginea 1 Finalul anului 2023 reprezintă, întotdeauna, un moment emoționant.

Vineri, 29 decembrie a.c., acesta a fost prilejuit de trecerea în rezervă a doamnei Colonel Braje Corina Geta – șef serviciu în cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, domnului Colonel Hurtupan Adrian Felix – contabil șef la structura Financiar și domnului Plutonier adjutant Becia Clemente – subofițer operativ principal în cadrul Gărzii de Intervenție Bozovici.

La această frumoasă activitate au participat atât cadrele militare din cadrul inspectoratului, cât și reprezentanți ai serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.

În semn de apreciere pentru modul deosebit în care și-au desfășurat activitatea, colegii le-au făcut o surpriză și le-au înmânat câteva obiecte simbolice în semn de recunoștință din partea colectivului unității.

Trecerea în rezervă este un moment unic în cariera fiecărui militar și reprezintă încununarea muncii, dar și un pas spre o altă etapă din viața în care îsi vor dedica tot timpul și atenția familiei. Felicitări pentru o carieră deosebită!

Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin le dorește ca anii ce vor veni să le aducă sănătate, împliniri și liniște sufletească alături de cei dragi lor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.