Pensie lungă și sănătate! Pensionări la ISU Călărași

Luni, 08 Ianuarie 2024Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Pensionari la ISU Calarasi | imaginea 1 La Detașamentul de Pompieri Călărași, Plutonier adjutant-șef MORARIU Cătălin, Plutonier adjutant-șef OPREA Florin şi Plutonier adjutant ION Dumitru au ieșit la pensie în aplauzele colegilor de serviciu şi ale reprezentanţilor comenzii unităţii.

După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, cei trei pompieri militari au ieșit la pensie, fiind felicitați de către toţi colegii lor de la Detașamentul de Pompieri Călărași şi de către comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din incinta Detaşamentului Călărași, pompierii militari călărăşeni s-au despărțit, joi, 4 ianuarie a.c., de trei dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi lor.

Inspectorul-Șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” al județului Călărași – Colonel PĂDURARU Adrian Iulian - i-a felicitat pe cei trei pompieri, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le doresc colegilor lor, proaspăt intrați in rezervă, să aibă parte de multă sănătate, pensie lungă și bucurii nenumărate alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.