Pensie lungă și sănătate! Pensionări la ISU Cluj

Joi, 04 Ianuarie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Pensionari la ISU Cluj | imaginea 1 Momentul trecerii în rezervă vine în viața fiecărui militar.

După o carieră lungă în Arma pompierilor, se cuvine să le mulțumim și să le transmitem gândurile noastre de apreciere mai multor colegi, care și-au încheiat activitatea în această lună.

Plutonier adjutant-șef Ciortea Radu-Gabriel a fost șef de tură la Detașamentul Turda, fiind genul de om care îi face pe ceilalți să se autodepășească.

Calm, întotdeauna dornic să ajute, Gabi este un model pentru mulți dintre pompierii turdeni și nu numai!

În aplauzele colectivului de la Detașamentul 1, au trecut în rezervă Plutonier adjutant-șef Cîmpan Ioan și Plutonier adjutant-șef Colceriu Eugen.

Pentru Eugen, tradiția va fi dusă mai departe, întrucât fiul său, Raul, a ales să îi calce pe urme.

De asemenea, au trecut în rezervă și doi colegi de la Detașamentul Huedin, Plutonier adjutant-șef Neag Gheorghe și Plutonier adjutant-șef Borz Cristian. Domnilor, vă dorim multă sănătate și bucurii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.