Pensie lungă și sănătate! Pensionări la ISU Mehedinți

Marți, 02 Ianuarie 2024Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Pensionari la ISU Mehedinti | imaginea 1 Vineri, 29 decembrie a.c., a fost o zi festivă la ISU Mehedinți. Doi pompieri și-au încheiat cariera în domeniul situațiilor de urgență în aplauzele camarazilor.

După ce și-a petrecut o parte din viață în slujba cetățenilor, având o vechime de peste 32 de ani în structuri militare, dintre care peste 17 sub semnul Armei pompierilor, doamna Plutonier adjutant-şef OPRIȚA Gena-Lucia a ales să se pensioneze.

Pentru colegi, doamna Gena e un om cu suflet de aur. Încadrată în anul 2006 la Inspecția de Prevenire, doamna Gena a avut misiunea de a pregăti populația în domeniul situațiilor de urgență. La serviciu a dat dovadă de colegialitate și profesionalism, dar și de empatie față de semeni, pe care a încercat să-i responsabilizeze și să-i facă să înțeleagă rolul însemnat al PREVENȚIEI.

Din anul 2011 și până în prezent, și-a desfășurat activitatea în cadrul Centrului Operațional, alături de oameni care au ajutat-o să vadă și componenta practică, indispensabilă în domeniul situațiilor de urgență, și anume INTERVENȚIA.

Mereu jovială, a reușit să se bucure de respectul tuturor colegilor, devenind o verigă importantă în cadrul structurii, unde a dat dovadă de seriozitate în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, menținând și întărind relațiile intercolegiale. Pentru toți, doamna Gena rămâne o persoană sensibilă, cu mult bun simț și o fire veșnic tânără.

De un moment cu o încărcătură emoțională puternică a avut parte și Plt. adj.-șef Gherghinescu Gheorghe, care, după 18 ani în structuri militare, a predat ștafeta camarazilor mai tineri.

Nea Gică, cum îl alintă colegii, și-a desfășurat o mare parte din activitate ca radiotelefonist în cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, unde a avut responsabilitatea de a aloca forțele într-un timp cât mai scurt, dar și de a păstra permanent legătura cu efectivele din teren și dispeceratul unității.

Fiind o persoană dinamică, în ultimii ani și-a îndeplinit atribuțiile ca și conducător autospeciale, asigurând siguranța echipajului la și de la locul evenimentului, punându-și priceperea și îndemânarea în sprijinul semenilor.

Fire empatică și cu simțul umorului dezvoltat, nea Gică a reușit să-și detensioneze colegii în momentele grele și să îndeplinească cu succes misiunile încredințate. Cu siguranță colegii își vor aminti cu drag de anii petrecuți sub semnul Armei pompierilor, de jurământul de credinţă în slujba ţării, în folosul celor năpăstuiţi de soartă şi pentru apărarea vieţii.

La trecerea într-o nouă etapă a vieții, pensionarea, CONDUCEREA INSPECTORATULUI le mulțumește pentru profesionalismul cu care și-au îndeplinit sarcinile de serviciu și misiunile încredințate, transmițându-le recunoștința și respectul pentru implicarea și devotamentul manifestate.

Întregul colectiv al ISU Mehedinți le dorește sănătate, liniște sufletească și puterea de a oferi mereu celor din jur sprijin, dragoste și apreciere!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.