Pensie lungă și sănătate! Pensionări la ISU Timiș

Joi, 04 Ianuarie 2024Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Pensie lunga si sanatate  Pensionari la ISU Timis | imaginea 1 Cu emoție și recunoștință începem anul 2024 cu ,,Rămas bun!” de la colegii noștri, domnul adjunct al inspectorului-șef, 𝑐𝑜𝑙𝑜𝑛𝑒𝑙 𝐹𝑙𝑜𝑟𝑒𝑛𝑡𝑖𝑛-𝐶𝑎̆𝑡𝑎̆𝑙𝑖𝑛-𝐺𝑒𝑜𝑟𝑔𝑒 𝑃𝐴̆𝐶𝑈𝑅𝐴𝑅𝑈, de la comandantul Secției de Pompieri Sânnicolau Mare, domnul 𝑚𝑟. 𝐶𝑜𝑟𝑖𝑛-𝑍𝑜𝑟𝑎𝑛 𝑆𝐼𝑀𝐼𝐶𝐼, precum și de la domnul 𝑙𝑡. 𝐶𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖𝑎𝑛-𝑅𝑜𝑚𝑢𝑙𝑢𝑠 𝐷𝐴̆𝐸𝑆𝐶𝑈, ofițer specialist în cadrul Serviciului Logistic.

Reprezentanții ISU Timiș aduc mulțumiri și aprecieri pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit îndatoririle de serviciu și s-au dedicat servirii comunității.

Sunt onorați că i-au avut în echipă, iar deprinderile lor le-au dat mai departe. Colegii noștri lasă în urmă o comunitate pregătită să răspundă provocărilor în continuare. Sunt parte din istoria pompierilor timișeni, iar amintirile cu domniile lor vor continua să inspire. 𝗖𝘂 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗮̆ 𝘀𝘁𝗶𝗺𝗮, li se urează 𝗼 𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝗲 𝗹𝘂𝗻𝗴𝗮̆, 𝗽𝗹𝗶𝗻𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗯𝘂𝗰𝘂𝗿𝗶𝗶, 𝘀̦𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗮̆ 𝘀𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝘇𝗶𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘂𝗿𝗺𝗲𝗮𝘇𝗮̆!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.