Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Suciu Tudor–Mihai!

Luni, 15 Ianuarie 2024Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Suciu Tudor Mihai | imaginea 1 Vineri, 12 ianuarie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bistrița” al județului Bistrița–Năsăud, a avut loc festivitatea de trecere în rezervă a domnului Colonel Suciu Tudor – Mihai, care a îndeplinit în ultimele luni atribuțiile inspectorului-șef la nivelul unității.

La festivitate a participat Colonel dr. ing. Constantin Florea, prim adjunct al inspectorului general al IGSU, care a transmis aprecierea și felicitările comenzii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru întreaga activitate în slujba comunității.

Emoțiile momentului au fost amplificate de familia și prietenii ofițerului care, alături de foștii colegi, l-au aplaudat și felicitat pentru cei peste 33 de ani de activitate în echipa pompierilor din județul Bistrița – Năsăud.

Absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești, a început cariera militară la Secția de Pompieri Năsăud, unde avea să ajungă comandant al subunității.

Cu experiență inclusiv în Centrul Operațional Județean și Inspecția de Prevenire, colonel Suciu Tudor - Mihai a ocupat și funcția de adjunct al inspectorului șef, până în luna aprilie a anului 2023. De atunci și până în prezent, a condus Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Bistrița” al județului Bistrița – Năsăud.

Respectat și iubit de colegi și de membrii comunității, Colonel Suciu Tudor Mihai este și va rămâne o referință pentru pompierii militari năsăudeni și nu numai. Domnului colonel i se adresează mulțumiri pentru generosul efort de a sluji Patria sub însemnul Armei Pompierilor! Curaj și devotament !

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.