Pensie lungă și sănătate! Respect, General de brigadă Ion Moldovan!

Joi, 25 Ianuarie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  General de brigada Ion Moldovan | imaginea 1 După o activitate de peste 31 de ani în Arma pompierilor, General de brigadă Ion Moldovan a trecut în rezervă prin decret prezidențial. Acesta a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București ca șef de promoție în 1997, fiind repartizat la Grupul de Pompieri „Avram Iancu” al județului Cluj.

Ofițerul și-a început cariera ca locțiitor al comandantului Detașamentului Dej. În perioada 2003-2006 a ocupat funcția de comandant al Detașamentului Dej, apoi, în urma promovării examenului, a devenit Șef Centru Operațional în cadrul ISU Cluj.

Ulterior, în 2014 a preluat comanda unității, după ce a promovat concursul pentru funcția de Inspector-Șef. Rezultatele foarte bune, reușite de-a lungul carierei, au făcut posibilă nominalizarea pentru obținerea gradului de general, aspect care s-a concretizat în anul 2018, când, prin decret prezidențial, i-a fost acordat gradul de general de brigadă cu o stea.

Pe timpul celor aproape 28 de ani de activitate ca ofițer, general de brigadă ® Ion Moldovan a participat și a coordonat mii de intervenții, a instruit și pregătit nenumărați pompieri și a participat la misiuni și exerciții naționale.

Timp de aproape un deceniu, a condus Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj, reușind să înființeze noi subunități de intervenție, să optimizeze partea operativă și să mențină un climat de siguranță pentru cetățeni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.