Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Mitea Gheorghe!

Luni, 08 Ianuarie 2024Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Mitea Gheorghe | imaginea 1 Joi, 4 ianuarie a.c., la Garda de Intevenţie Chiselet, Plt. adj.-şef MITEA Gheorghe a ieșit la pensie în aplauzele tuturor colegilor.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant-şef MITEA Gheorghe a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi de la Garda de Intervenţie Nr. 3 Chiselet şi de către reprezentanții comenzii unităţii.

În incinta subunităţii de interevenţie din localitatea Chiselet, pompierii s-au despărțit în această zi de unul dintre colegii lor de arme, plutonier adjutant şef MITEA Gheorghe – subofiţer operativ principal.

După o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, acesta se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Reprezentantul comenzii unităţii l-a felicitat pe pompierul militar MITEA Gheorghe, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc camaradului lor să aibă parte de multă sănătate, pensie lungă şi de bucurii nenumărate lângă cei apropiaţi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.