Pensionări la ISU Sibiu

Marți, 30 Ianuarie 2024Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Pensionari la ISU Sibiu | imaginea 1 Obișnuim să spunem că pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început. Cu siguranța este mai mult decât atât.

Clipele emoționante, zeci de misiuni contra-cronometru, multe vieți salvate și mii de speranțe redate oamenilor încercați de situații la care pompierii sibieni au intervenit, sunt părți care vor rămâne mereu în sufletul lor.

De vineri, 26 ianuarie a.c., Plt. adj.-șef Suciu Nicolae-Ovidiu, Plt. adj.-șef Doca Constantin, Plt. adj.-șef Ciobanu Florin, Plt. adj.-șef Benchea Iacob sunt militari în rezervă, iar pe această cale li se adresează mulțumri pentru devotamentul, curajul și profesionalismul cu care și-au desfășurat fiecare misiune din cariera militară!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.