Un nou comandant la ISU Cluj

Luni, 22 Ianuarie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Un nou comandant la ISU Cluj | imaginea 1 Vineri, 19 ianuarie a.c., a avut loc ceremonia oficială de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj, moment important în istoria instituției clujene.

După o activitate de peste 31 de ani în Arma pompierilor, General de brigadă Ion Moldovan a trecut în rezervă prin decret prezidențial. Ca inspector-șef a fost împuternicit Colonel Gabriel Drînda, care a ocupat, până în prezent, funcția de prim-adjunct.

La festivitatea oficială de predare-primire a comenzii inspectoratului și a Drapelului de Luptă, desfășurată la reședința unității, a participat colonel Constantin Florea, împuternicit Prim-Adjunct al Inspectorului General.

Totodată, au fost prezenți Mircea Abrudean, secretar general al Guvernului României, Irina Munteanu, prefectul județului Cluj, Vákár István, vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Dan Tarcea, viceprimarul Municipiului Cluj-Napoca, alături de numeroase personalități din diferite domenii de activitate.

„Această Armă mi-a dat totul, mi-a oferit o familie, mi-a dat forță și încredere în mine, provocări și sentimente unice, prieteni și colegi minunați, mi-a oferit un statut în societate și pot să continui cu multe alte aspecte de acest fel.

Am condus și coordonat mii de intervenții și misiuni specifice, am gestionat activități complexe, solicitante, cu grad mare de încărcare psihică și fizică, dar finalul tuturor acestor activități a fost fericit mai ales prin prisma faptului că nu am pierdut nici un coleg în luptă, ceea ce vine să întărească motto-ul pompierilor: <>.

În final, doresc să vă mulțumesc dumneavoastră pentru colaborare, pentru susținere, pentru ajutorul oferit atunci când am avut nevoie și nu în ultimul rând pentru faptul că m-ați făcut să mă simt onorat că am făcut parte dintr-o echipă alcătuită din oameni profesioniști”, a spus General de brigadă ® Ion Moldovan.

„Împuternicirea mea pe funcția de Inspector-Șef mă onorează și mă responsabilizează pentru a ține la fel de sus ștacheta rezultatelor obținute de ofițerii ce au condus această unitate. Voi încerca să dezvolt această instituție, să sporesc rezultatele pozitive și să reduc la maximum aspectele negative.

Voi căuta să continui colaborările cu toate instituțiile militare sau civile, centrale sau locale și să păstrez încrederea dobândită de-a lungul timpului în pompierii clujeni”, a spus Colonel Gabriel Drînda, (î) Inspector-Șef al ISU Cluj.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.