84 de ani de la înființarea Detașamentului de Pompieri Zalău

Luni, 05 Februarie 2024Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

84 de ani de la infiintarea Detasamentului de Pompieri Zalau | imaginea 1 Data de 2 februarie reprezintă un moment de referință în istoria pompierilor sălăjeni, întrucât, în această zi, potrivit ordinului Ministerului de Interne nr. 39.139 din 4 ianuarie 1940, a luat ființă Secția Pompierilor Militari Zalău, în prezent Detașamentul de Pompieri Zalău.

La ceas aniversar, cu prilejul împlinirii a 84 de ani de existență în slujba semenilor, dragi salvatori, vă felicităm pentru spiritul de sacrificiu și pentru curajul dovedit în gestionarea miilor de intervenții! La mulți ani și mult succes în misiunile viitoare, să fiți mereu motivați de satisfacția absolută a îndeplinirii cu succes a datoriei sacre de salvator!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.