Diplomă de merit - Felicitări, voluntar Purice Pavel!

Luni, 05 Februarie 2024Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Diploma de merit   Felicitari  voluntar Purice Pavel | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad se mândrește cu o echipă extraordinară de voluntari. Toți sunt pasionați, însă Purice Pavel s-a remarcat în mod deosebit în anul 2023.

Pentru curajul și profesionalismul din intervenția din 21 martie 2023, alături de echipajul de prim ajutor Vladimirescu, i s-a acordat o diplomă de merit.

Pavel a salvat o persoană în stop cardio-respirator, executând corect manevrele de resuscitare și demonstrând prezență de spirit. Persoana a fost transportată la spital prezentând semne vitale.

Felicitări, Pavel! Ești un adevărat salvator din pasiune! Reprezentanții ISU Arad adresează mulțumiri tuturor voluntarilor pentru angajamentul lor remarcabil în comunitate!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.