Diplome de onoare - Respect, Plt. adj. Rațiu Daniel și Plt. adj. Fiț Alin Cosmin!

Luni, 05 Februarie 2024Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Diplome de onoare  Respect Plt adj Ratiu Daniel si Plt adj Fit Alin Cosmin | imaginea 1 Insigna onorifică “Salvatorul de Onoare al anului 2023” i-a fost acordată domnului Plutonier adjutant Rațiu Daniel, din cadrul Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș.

În data de 15 noiembrie 2023, acesta a intervenit prompt în urma unui accident rutier, pentru a opri hemoragia unei victime cu membrele inferioare secționate. Mulțumită acțiunii sale rapide și eficiente, victima accidentului rutier a fost transportată la spital conștientă și stabilă hemo-dinamic.

Insigna onorifică “Pompierul de Onoare al anului 2023” i-a fost acordată domnului Plutonier adjutant Fiț Alin Cosmin, din cadrul Gărzii de Intervenție Gurahonț.

În data de 25 iunie 2023, în urma unei ploi torențiale ce a generat inundații în localitățile Buceava - Șoimoș, Mădrigești, pmpierul a intervenit cu curaj și devotament, salvând viața a trei persoane aflate în pericol în podul unei case afectate de viitură.

El a acționat prompt, pătrunzând prin apele învolburate și ajungând în podul casei pentru a le evacua în siguranță. După aceasta, s-a întors în mijlocul viiturii pentru a salva și un câine agățat de un copac. Felicitări! Curajul, devotamentul și acțiunile voastre rapide au făcut diferența în viețile celor în pericol!

Diplome de onoare  Respect Plt adj Ratiu Daniel si Plt adj Fit Alin Cosmin | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.