Distincție specială pentru Voian Cătălin, șeful SVSU Curtici

Luni, 05 Februarie 2024Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Distinctie speciala pentru Voian Catalin  seful SVSU Curtici | imaginea 1 Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență joacă un rol esențial, contribuind semnificativ la eficiența și succesul misiunilor de intervenție. În acest sens, o distincție specială, sub forma unei diplome, i-a fost acordată domnului Voian Cătălin, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Curtici.

Diploma reprezintă o expresie a recunoștinței ISU Arad și a aprecierii pentru angajamentul exemplar al domnului Voian și a întregii echipe de voluntari în sprijinul misiunilor de salvare și protecție a comunității în anul 2023.

Reprezentanții ISU Arad adresează mulțumiri tuturor Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență pentru implicarea continuă și sunt recunoscători pentru eforturile depuse în asigurarea siguranței comunității arădene. Toate aceste servicii reprezintă o componentă esențială pentru misiunile salvatorilor, oferind un sprijin inestimabil în gestionarea situațiilor de urgență.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.