Paramedicul anului 2023 - Respect, Plutonier adjutant Biriș Ioan!

Luni, 12 Februarie 2024Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Paramedicul anului 2023   Respect  Plutonier adjutant Biris Ioan | imaginea 1 Plutonier adjutant BIRIȘ Ioan din cadrul Secției de Pompieri Sebeș a fost desemnat paramedicul anului 2023. Pe parcursul anului trecut, acesta a participat la peste 400 de intervenții SMURD pentru acordarea primului ajutor medical calificat.

Acesta este comandant de echipaj, conducător autospeciale și paramedic în cadrul ISU Alba, a absolvit școala postliceală de asistenți medicali, iar din 2012 până în prezent acesta are la activ peste 3.000 de intervenții în acordarea primului ajutor medical calificat, fiind un profesionist desăvârșit și implicat în toate activitățile și misiunile încredințate.

În timp ce se afla în stațiunea 2 Mai, acesta a salvat o persoană de la înec, iar în anii precedenți a participat la mai multe intervenții dificile, cursuri de prim ajutor medical și are la activ câteva zeci de stopuri cardio-respiratorii resuscitate cu succes. Felicitări și mult succes în toate misiunile și de-acum înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.