Pensie lungă și sănătate! Pensionări la ISU Mureș

Luni, 05 Februarie 2024Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Pensionari la ISU Mures | imaginea 1 Trei cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș: Plutonier adjutant-șef BUȚIU MARCEL DORU, Plutonier adjutant-șef FLOREA IOAN DORIN și Plutonier adjutant COSMA ADRIAN, au ales să se retragă din activitate și să treacă în rezervă.

Colegii le mulțumesc din suflet pentru dedicarea, profesionalismul și curajul de care au dat dovadă de-a lungul anilor petrecuți în slujba salvării vieților omenești. Au fost mereu la datorie, gata să intervină în situații de urgență, oferind sprijin și speranță celor aflați în pericol.

Reprezentanții ISU Mureș le doresc multă sănătate, pensie lungă și fericită, alături de cei dragi! Fie ca noul capitol al vieții lor să fie plin de satisfacții, bucurii și momente de neuitat!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.