Pensie lungă și sănătate! Respect, Cpt. Știrbu Marius și Plt. adj.-șef Onescu Ion!

Luni, 12 Februarie 2024Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Cpt  Stirbu Marius si Plt  adj  sef Onescu Ion | imaginea 1 Revista de front din dimineața zilei de luni, 5 februarie a.c., a reprezentat cel mai bun prilej pentru a le mulțumi colegilor care în ultima perioadă au trecut în rezervă, cu drept la pensie.

După o carieră militară de aproape 30 de ani, pentru domnul Căpitan ȘTIRBU Marius ziua de 5 februarie a fost prima zi de rezervist.

De asemenea, la finalului anului trecut, domnul Plutonier adjutant șef ONESCU Ion, Șef Gardă Intervenție Stingere, la Stația de Pompieri Stoenești, a trecut în rezervă, cu drept la pensie, putând să se mândrească cu o carieră de peste 16 ani în domeniul operativ.

Pentru generosul efort de a sluji Patria și interesele țării, reprezentanții ISU Olt le adresează mulțumiri și îi asigură de întreaga considerație!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.