Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant Molnar Adrian!

Luni, 12 Februarie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Molnar Adrian | imaginea 1 Plutonier adjutant Molnar Adrian din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej a ajuns la momentul trecerii în rezervă și se cuvine să-i transmitem gândurile noastre de apreciere.

Acesta a acumulat peste 27 de ani de activitate în structuri militare, iar în cadrul Detașamentului Dej a activat ca și comandant de echipaj și conducător autospeciale.

Adi a început cariera la pompieri în anul 2006, după ce a participat de două ori în teatrele de operații de peste hotare, în cadrul forțelor armate române.

Odată ce a îmbrăcat costumul de protecție a știut să fie liantul dintr-un colectiv unit și să-i încurajeze la nevoie pe colegi.

Adi a fost sarea și piperul din multe momente încărcate ale pompierilor dejeni, sprijin pentru care i se adresează mulțumiri! În acest nou început, i se urează multă sănătate și bucurii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.