Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Constantin Toader!

Luni, 05 Februarie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Constantin Toader | imaginea 1 În anul 1996 a început Școala militară de la Boldești, iar un an mai târziu era încadrat la ISU Hunedoara.

De atunci și până astăzi, pompierul hunedorean, Plt. adj.-șef Constantin TOADER, și-a dedicat viața celor aflați în situații critice.

Timp de 27 de ani, Constantin a fost pompierul care a răspuns întotdeauna cu seriozitate și profesionalism fiecărui apel.

A intervenit la nenumărate situații de urgență, a salvat oameni și case din calea flăcărilor, lăsând o vorbă bună peste tot pe unde a unde a fost.

Ca șef de tură la Garda de Intervenție Nr. 2 Râu de Mori și-a ținut băieții aproape, i-a format în spiritul unei familii și le-a transmis toate cunoștințele dobândite de-a lungul carierei militare.

Reprezentanții ISU Hunedoara îl prețuiesc pentru modul în care a deservit comunitatea și îi doresc să aibă parte de o pensie cât mai lungă, presărată de bucurii!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.