Pensionări la ISU Argeș

Vineri, 02 Februarie 2024Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensionari la ISU Arges | imaginea 1 Începutul acestui an aduce o nouă etapă în viață pentru 11 colegi din cadrul familiei pompierilor argeșeni.

Este vorba despre trecerea în rezervă și încetarea activității la ISU Argeș, prin pensionare, fapt care reprezintă un moment unic în cariera fiecăruia.

După numeroasele intervenții și activități duse la bun sfârșit, a venit timpul să li se ureze să fie sănătoși și să aibă pensie lungă camarazilor:

  • Plutonierii adjutanți-şefi Frîncu Mihai, Ghiold Viorel, Lăzăroiu Răducu, Croitoru Cătălin-Răzvan, Cîrstea Cătălin, Dumitraşcu Gheorghe-Gabriel, Posticescu Aurelian-Elvis și Păun Vasile-Nicuşor;
  • Plutonieri adjutanți Bica Dan-Iulian, Sasu Ionuț-Cristian și Zemeleagă Cătălin-Ionuț; - personal administrativ Chircu Viorica.

Cu acest prilej, Inspectorul-șef al ISU Argeș, Colonel Berevoescu Nicolae-Alin, le-a urat ca anii ce vor veni să le aducă sănătate, împliniri și liniște sufletească!

Și colegii le transmit toată recunoștința lor și numai gânduri de bune! Felicitări pentru o carieră deosebită!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.