Avansări și pensionări la ISU Neamț

Miercuri, 13 Martie 2024Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Avansari si pensionari la ISU Neamt | imaginea 1 Cu ocazia Zilei Protecției Civile, la sediul ISU Neamț, a avut loc o activitate ce a constat în avansarea în grad înainte de termen a 5 cadre militare și trecerea în rezervă a trei pompieri.

În gradul de căpitan: Locotenent Ariton Dragoș (Inspecția de Prevenire) și Locotenent Staicu Emilian (Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației).

În gradul de plutonier adjutant-șef: Plutonierul adjutant Ilisei Ovidiu (Detașamentul Piatra-Neamț), Plutonierul adjutant Mihalache Adrian Nicolae și Plutonierul adjutant Vâju Cătălin (Detașamentul Târgu-Neamț).

Pentru trei pompieri nemțeni, ziua de miercuri, 28 februarie a.c., a fost încărcată de emoții. Aceștia au ieșit în fața formației pentru a fi felicitați pentru întreaga activitate desfășurată în slujba cetăţenilor.

Pe aceasta cale, reprezentanții ISU Neamț le doresc sănătate și să se bucure de noua etapă a vieții: Plutonier adjutant-șef Gârbea Ion de la Detașamentul Piatra-Neamț; Plutonier adjutant-șef Andronic Augustin de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului; Plutonier adjutant Pâslaru Silviu de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului. Felicitări tuturor pentru dăruire și implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.