Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Rizea Florin!

Sâmbătă, 30 Martie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Rizea Florin | imaginea 1 La sfârșitul săptămânii trecute, cu emoție în glas și lacrimi în ochi, Plt. adj.-șef Rizea Florin, din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, și-a luat rămas bun de la colegii săi, a doua sa familie cum obișnuia să spună, cu prilejul trecerii în rezervă, cu drept la pensie.

De-a lungul carierei sale, acest om a reușit să ofere colectivului o parte din ceea ce a reprezentat el însuși: energie, entuziasm, loialitate, onestitate, camaraderie și respect față de instituție. Colegii speră ca aceste trăsături să fie transmise mai departe, din generație în generație.

Acum, a sosit rândul lor să îi mulțumească pentru că a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară. Cu prilejul pensionării, îi transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.