A fost operaționalizat Punctul de Lucru Jucu

Marți, 30 Aprilie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

A fost operationalizat Punctul de Lucru Jucu | imaginea 1 Ziua de sâmbătă, 27 aprilie a.c., va rămâne un moment de referință în istoria Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj. Cu alte cuvinte, a fost operaționalizat Punctul de Lucru Jucu, parte integrantă a Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca.

Ceremonia de inaugurare a subunității s-a desfășurat la sediul situat pe strada Crizantemelor 1, din localitatea Jucu de Sus, comuna Jucu.

La eveniment au luat parte prim-adjunctul Inspectorului General al IGSU, Colonel doctor inginer Constantin Florea, subprefectul județului Cluj, Florentin Burz, primarul Comunei Jucu, Valentin-Dorel Pojar, alături de Colonel Gabriel Drînda, împuternicit inspector-șef al ISU Cluj.

Începând din această zi, salvatorii clujeni vor putea gestiona cu o mai mare ușurință intervențiile în cazul producerii situațiilor de urgență. Statistica arată faptul că, numai în ultimii 5 ani, pompierii clujeni au intervenit pentru populația din raionul de intervenție alocat acestui Punct de Lucru în nu mai puțin de 2.770 de cazuri.

Totodată, echipajul SMURD din cadrul Punctului de Lucru operaționalizat va fi mai aproape de cei peste 30.000 de locuitori ai comunelor Jucu, Apahida, Bonțida sau Dăbâca, venind în sprijinul echipajelor Serviciului de Ambulanță Județean Cluj.

“𝑉𝑜𝑚 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑎 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑣𝑒𝑛𝑖 𝑎𝑡𝑎̂𝑡 𝑐𝑢 𝑒𝑐ℎ𝑖𝑝𝑎𝑗𝑒 𝑑𝑒 𝑠𝑡𝑖𝑛𝑔𝑒𝑟𝑒 𝑎 𝑖𝑛𝑐𝑒𝑛𝑑𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑠̦𝑖 𝑑𝑒𝑠𝑐𝑎𝑟𝑐𝑒𝑟𝑎𝑟𝑒, 𝑝𝑟𝑒𝑐𝑢𝑚 𝑠̦𝑖 𝑐𝑢 𝑜 𝑎𝑚𝑏𝑢𝑙𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑆𝑀𝑈𝑅𝐷 𝑡𝑖𝑝 𝐵2. 𝑉𝑎̆ 𝑎𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑖𝑠𝑚𝑢𝑙, 𝑒𝑚𝑝𝑎𝑡𝑖𝑎 𝑠̦𝑖 𝑑𝑖𝑠𝑝𝑜𝑛𝑖𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑝𝑒𝑟𝑚𝑎𝑛𝑒𝑛𝑡𝑎̆ 𝑎 𝑐𝑜𝑙𝑒𝑔𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑚𝑒𝑖, 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑣𝑜𝑟 𝑓𝑖 𝑝𝑟𝑒𝑔𝑎̆𝑡𝑖𝑡̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑎𝑐𝑎̆ 𝑓𝑎𝑡̦𝑎̆ 𝑜𝑟𝑖𝑐𝑎̆𝑟𝑒𝑖 𝑠𝑜𝑙𝑖𝑐𝑖𝑡𝑎̆𝑟𝑖.” - Colonel Gabriel Drînda, împuternicit Inspector-șef al ISU Cluj.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.