Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Dumitru Stoian!

Sâmbătă, 20 Aprilie 2024Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Dumitru Stoian | imaginea 1 Un început de săptămână plin de evenimente la ISU Tulcea!

A fost luni, 15 aprilie a.c., este mijlocul lunii aprilie, iar evenimentele bune și rele s-au ținut de pompierii tulceni, amintindu-le că sunt trecători prin această lume și că în urma lor rămân faptele pe care le fac și vorbele frumoase pe care le spun.

Plutonierul adjutant-șef Dumitru STOIAN de la Secția de Pompieri Măcin a fost omul zilei. Pe platoul inspectoratului, a fost aplaudat de întregul colectiv pentru toată munca, priceperea și dăruirea oferită cetățenilor și salvarea vieților omenești și a bunurilor acestora.

A venit momentul ca domnul Stoian să se retragă din activitatea de militar și cea de pompier, dar nu și de salvator. Colegii sunt siguri că dacă va avea ocazia să ajute, o să facă orice este posibil să se implice la fel de mult, așa cum a făcut-o și până acum! Reprezentanții ISU Tulcea îi doresc să aibă parte de o pensie lungă, să fie sănătos și să se bucure de familie, copii și nepoți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.