Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Neculae Onuţă!

Marți, 30 Aprilie 2024Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Neculae Onuta | imaginea 1 La Secţia de Pompieri Lehliu Gară, Plutonier adjutant-șef NECULAE Onuţă a ieşit la pensie în aplauzele colegilor săi de serviciu, iar băiatul său, Soldat Gradat Profesionist NECULAE Robert Andrei, preia ştafeta.

Pe platoul din incinta Secţiei de Pompieri Lehliu Gară, salvatorii lehlieni s-au despărţit de unul dintre camarazii lor de Arme, Plutonier adjutant-şef NECULAE Onuţă, care s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de toţi cei dragi.

Reprezentantul comenzii I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași – prim adjunct al inspectorului-şef – Colonel STOIAN Codruţ l-a felicitat pe plutonierul adjutant-şef NECULAE Onuţă, i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc camaradului lor, proaspăt intrat în rândul pensionarilor, să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.