5 membri noi în familia pompierilor ieșeni

Miercuri, 15 Mai 2024Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

5 membri noi in familia pompierilor ieseni | imaginea 1 Vise împlinite și multă emoție pentru cei 5 colegi, subofițeri absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești.

Este un drum ales și un destin asumat de cei puternici şi devotați. Cei cinci militari au fost repartizați la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Mihail Sturdza” al Județului Iași, fiind numiți în prima funcție de salvatori la Detașamentului de Pompieri Târgu Frumos.

Tinerețea colegilor se va îmbina armonios și profesional cu experiența colegilor care au la activ sute de intervenții. Să le dorim bun venit în echipa salvatorilor ieșeni și mult succes în activitatea viitoare de pregătire!

5 membri noi in familia pompierilor ieseni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.