Conducere nouă la ISU Satu Mare

Marți, 21 Mai 2024Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Conducere noua la ISU Satu Mare | imaginea 1 Numirea pe funcție a Inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare.

În data de 15 mai a.c., în cadrul şedinţei festive desfăşurate la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare, s-a dat citire Ordinului Inspectorului General de numire pe funcţie a inspectorului-șef, domnul Locotenent colonel Buzduga Sergiu Marius.

În urma promovării examenului pentru ocuparea postului de inspector-șef, organizat la Bucureşti, în luna aprilie a.c., de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, domnul locotenent colonel a preluat, începând de miercuri, 15 mai a.c., comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare.

Născut la data de 15.05.1984, absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2007, inspectorul-şef și-a completat studiile cu numeroase cursuri de perfecționare.

Dintre acestea se pot aminti Programul de formare profesională continuă “ Coordonarea și conducerea integrată a acțiunilor operative”, Verificator de proiecte-securitate la incendiu, domeniile de atestare Cc și Ci și cel de Auditor în domeniul calității- Management performant și unitar la nivelul M.A.I pentru serviciile de urgenţă.

Pe parcursul a celor peste douăzeci de ani de carieră militară în Arma pompierilor, lt. col. Buzduga Sergiu Marius și-a îndeplinit atribuțiile cu implicare și devotament, în toate misiunile specifice care i-au revenit.

Iar pentru că în acea zi se afla la ceas aniversar, cu această ocazie, colegii i-au transmis un călduros “La Mulți Ani” plin de gânduri bune, sănătate, putere de muncă și multe realizări în continuare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.