Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Cristea Daniel Ioan şi Niculăieș Petre!

Sâmbătă, 04 Mai 2024Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Cristea Daniel Ioan si Niculaies Petre | imaginea 1 După mai bine de 17 de ani de activitate la ISU Covasna şi o viață de om, ajungând la 53, respectiv 51 de ani, în care au servit Patria cu devotament, credință și curaj sub semnul Armei pompierilor, cu un imens bagaj de amintiri, prietenii de-o viață și multe realizări, a venit vremea ca domnii Plutonieri adjutanți-șefi Cristea Daniel Ioan şi Niculăieș Petre să se retragă din rândul cadrelor active.

Într-un cadru festiv, la sediul subunităților de pompieri din localitățile Târgu Secuiesc și Întorsura Buzăului, colegii au avut ocazia să-şi exprime aprecierea pentru întreaga activitate desfășurată și pentru profesionalismul de care au dat dovadă în decursul anilor.

Au predat ștafeta celor doi absolvenți ai Şcolii de Subofițeri de Pompieri şi Protecție Civilǎ ,,Pavel Zǎgǎnescu” Boldeşti. De asemenea, colegii le doresc ca pensionarea să reprezinte o perioadă specială, cu multe împliniri și realizări din toate punctele de vedere! Felicitări pentru remarcabila carieră militară❗

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Cristea Daniel Ioan si Niculaies Petre | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.