Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Ristea Ion Gheorghe!

Miercuri, 15 Mai 2024Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Ristea Ion Gheorghe | imaginea 1 La Detaşamentul de Pompieri Călăraşi, Plutonier adjutant-șef RISTEA Ion Gheorghe a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de serviciu.

După ce mulți ani la rând a servit patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei de foc a pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant-şef RISTEA ion Gheorghe a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii lui şi de către reprezentanţii comenzii unităţii.

Într-o atmosferă încărcată de emoții, pe platoul din incinta Detaşamentului Călăraşi, pompierii s-au despărțit, vineri, 10 mai a.c., de unul dintre camarazii lor de arme, plutonier adjutant-şef RISTEA Ion Gheorghe.

Acesta a deţinut funcţia de subofițer operativ principal - conducător șalupă și motopropulsor în Echipa de căutare - salvare în mediul acvatic de la Garda de Interevenţie nr. 1 a Detaşamentului de Pompieri Călăraşi.

Salvatorul călărășean, după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de toţi cei dragi lui.

Colonel PĂDURARU Adrian Iulian - Inspector şef al I.S.U.“Barbu Știrbei”al județului Călărași - l-a felicitat pe plutonierul adjutant-șef RISTEA Ion Gheorghe, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi desigur i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

La ceas de pensionare, acesta a primit o diplomă de apreciere, o plachetă onorifică din partea reprezentanţilor comenzii unităţii, dar şi un cadou din partea colegilor săi de tură.

Și colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie îndelungată cu bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.