Început și final de carieră militară, la ISU Tulcea

Miercuri, 05 Iunie 2024Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Inceput si final de cariera militara  la ISU Tulcea | imaginea 1 Vineri, 31 mai a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, într-un cadru festiv, domnul Inspector-șef, Colonel Petrov Daniel, a dat citire ordinului de trecere în rezervă a domnului Plt. adj.-șef Mincu Tudorel, care, după numeroși ani de activitate în slujba cetățenilor, și-a luat rămas bun de la uniforma militară.

Totodată, 5 tineri care au absolvit Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești au rostit jurământul militar, obligându-se să-și apere țara chiar cu prețul vieții și să fie alături de semenii aflaţi în situații de urgență.

Cei 5 tineri pompieri sunt: - maistru militar cls. a -IV a, Popescu Vlăduț; - sergent major Drăguș Petru; - sergent major Vîlceanu Denis-Valentin; - sergent major Paliță Ovidiu-Ionel; - sergent major Erdei Bogdan-Eduard.

Colectivul ISU Tulcea îi urează domnului Plt. adj.-șef Mincu Tudorel, pensie lungă, sănătate și îi transmite respectul cuvenit, pentru dedicarea de care a dat dovadă pe parcursul întregii cariere militare, iar noilor colegi să aibă parte de misiuni încheiate cu succes!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.